Roslagens Webbyrå

Snabba, snygga och säkra hemsidor i WordPress till fast pris från Norrtälje i Roslagen.

Snabba

Det är viktigt att er hemsida är snabb. Besökarna tycker inte om att vänta. Google rankar dessutom snabba hemsidor högre.

Snygga

Det är naturligt viktigt att hemsidan är snygg. Vi har massor med professionella mallar. Vi kan även skräddarsy er design.

Säkra

En hemsida får inte bli hackad. Vi uppdaterar WordPress, teman och plugins varje dag och webbhotellen tar backuper varje dag

Hemsidor, all inclusice

Vi skapar och sköter om er hemsida till ett fast pris per månad. Allt ingår uppdateringar, support mm. Vi tycker att det är bäst om ni äger er egen domän och ert webbhotell, men hjälper gärna till med det om ni så önskar. Vi fakturerar en fast avgift i förskott varje månad detta gör att vi kan vara mycket prisvärda.

Så här gör vi en hemsida.

Domän

Det är bäst om ni äger er domän den är ju väldigt viktig för er organsisation. Om ni inte vill hantera detta så kan vi göra det åt er.

Webbhotell

Det är även bäst om ni äger ert webbhotell. Det gör er oberoende. Vi kan naturligtvis ta hand om detta.

WordPress

Vi installerar WordPress på webbhotellet. Vi använder helst våra premium plugins och teman. Exakt vilka plugin som används beror på vad hemsidan ska innehålla. Vi installerar WordPress på webbhotellet. Vi använder helst våra premium plugins och teman. Exakt vilka plugin som används beror på vad hemsidan ska innehålla.

Design

Innehåll

Det är bäst om ni äger er domän den är ju väldigt viktig för er organsisation. Om ni inte vill hantera detta så kan vi göra det åt er.